mts TV – novine od 1. oktobra

Bogata mts TV ponuda od oktobra još bogatija

Naša bogata mts TV ponuda biće još bogatija i raznovrsnija i to već od 1. oktobra 2015, kada uvodimo nove TV pakete uključujući i specijalne Super i Premium štedljive pakete. Da bi naša TV ponuda bila još jednostavnija i preglednija TV programi će, u meniju na vašem TV prijemniku, biti raspoređeni po kategorijama koje određuje početni trocifreni broj (100, 200, 300…).

Od navedenog datuma po povoljnim cenama možete da pratite četiri nova TV paketa: Porodični (299,00 dinara), Plus (299,00 dinara), Sport HD (249,00 dinara) i Muzički (69,00 dinara).

Novi, štedljivi TV paketi će vam omogućiti da koristite više TV paketa po znatno nižoj ceni u odnosu na njihove pojedinačne cene. Tako ćete Super paket (Muzički+Porodični+HBO) moći da koristite po ceni od samo 599,00 dinara mesečno, dok će vas Premium paket (Muzički+Porodični+Plus+HBO+) koštati 999,00 dinara mesečno.

Od 1. oktobra umesto HBO Premium paketa možete da odaberete HBO+ paket (HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2, HBO OD i HBO GO) ili HBO+HD paket (HBO HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, HBO OD i HBO GO).

Od navedenog datuma u okviru Osnovnog TV paketa biće vam na raspolaganju i svih pet Arena TV programa. Nova cena mesečne naknade za ovaj paket iznosiće 1.135,00 dinara. Nova cena će se odnositi samo na nove korisnika i postojeće korisnike kojima je istekla ugovorna obaveza. Za postojeće korisnike koji su pod ugovornom obavezom nova cena će se primenjivati po isteku ugovorne obaveze.

Detaljnije informacije o novim TV paketima

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.