Otvorena poslovnica na Vidikovcu

Posetite nas u novoj, moderno opremljenoj poslovnici i iskoristite specijalne promotivne povoljnosti

U beogradskom naselju Vidikovac danas je počela sa radom naša nova, moderno opremljena poslovnica. Tim povodom, pripremili smo specijalne promotivne pogodnosti za korisnike koji se do 9. septembra opredele za neku od naših postpejd ili mobilni internet tarifa.

Sve korisnike koji u promotivnom periodu potpišu ugovor za postpejd tarifu Priča Plus, Miks S, Miks M, Miks L, Miks XL, Miks XXL, Super ili Super Plus očekuje duplo više Interneta. U zavisnosti od dužine ugovorne obaveze, korisnicima će svakog meseca u okviru mesečne naknade biti na raspolaganju dupla količina MB i to: u periodu od tri meseca (za ugovor na 12 meseci), šest meseci (za ugovor na 24 meseca) ili 9 meseci (za ugovor na 36 meseci).

Duplo više interneta očekuje i korisnike koji se u promotivnom periodu do 9. septembra opredele za kupovinu mobilni internet tarifa: Mobilni Net S, Mobilni Net M, Mobilni Net L ili Mobilni Net XL. U zavisnosti od dužine ugovorne obaveze, duplo više MB u okviru mesečne naknade na raspolaganju će biti prvih šest meseci (za ugovor na 24 meseca), odnosno prvih dvanaest meseci (za ugovor na 36 meseci).

Poslovnica u naselju Vidikovac nalazi se u ulici Pilota Mihaila Petrovića 72. Radno vreme poslovnice je: radnim danima od 08.00h - 21.00h , subotom 08.00h - 17.00h.

Posetite nas i iskoristite promotivne povoljnosti!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.