Probajte Pickbox od 1. septembra

Besplatno u septembru! Paket serija i filmova uz koji ćete uživati i vi i vaši mališani

Popularne TV serije i filmovi različitih žanrova – od komedija, akcija i drama poznatih svetskih produkcija, do trilera i SF fantazija koje ćete netremice pratiti, ali i dugometražni i crtani filmovi, koje će rado gledati vaši najmlađi, deo su novog Pickbox paketa u okviru mts TV usluge Video klub.

U promotivnom periodu, od 1. do 15. septembra svi mts TV korisnici imaće priliku da besplatno probaju Pickbox i upoznaju se sa najrazličitijim filmskim i serijskim sadržajima koje nudi ovaj paket. U periodu od 15. do 30. septembra*, Pickbox možete besplatno da aktivirate od kuće, putem mts TV Menija, u delu Video klub ili pozivom na broj 0800 100 100.

Mesečna naknada za ovaj paket iznosi 575,00 dinara.

Ukoliko ste aktivirali Pickbox i želite da nastavite da koristite ovaj paket i tokom narednog meseca, nije potrebno da vršite ponovnu aktivaciju, jer će vam paket biti automatski aktiviran. Deaktivaciju Pickbox paketa možete da izvršite pozivom na broj 0800 100 100.

Ovo je pravo vreme da pogledate serije „Čista hemija“ (Breaking Bad), „Kuća od karata“ (House of card), „Poaro“ (Agatha Christie’s Poirot), „Mesto zločina“ (CSI: Cyber), „Sajnfeld“ (Seinfeld) i mnoge druge, i to kad želite, koliko god puta želite.

Uživajte uz Pickbox serijski i filmski sadržaj!

* Aktivacija Pickbox paketa u periodu od 15. do 30. septembra je besplatna, a naplata mesečne naknade počinje u oktobru mesecu.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.