mts TV Video klub - Zabavite se uz Pink serije

Vaše omiljene domaće humorističke serije u jednom paketu

Dogodovštine iz života jedne nesvakidašnje beogradske porodice, komične situacije koje prate neafirmisanog muzičara Džonija u pokušaju da se proslavi, ali i napore uglednog niškog domaćina Ivka da mirno proslavi svoju krsnu slavu, sada možete, sa svojom porodicom, da gledate kada god poželite, u okviru novog paketa Pink serije OD.

Popularne humorističke serije Pink produkcije, „Ljubav, navika, panika“ (58 epizoda), „Pare ili život“ (30 epizoda) i „Ivkova slava“ (5 epizoda) deo su novog paketa Pink serije OD, koji možete pronaći u okviru naše mts TV Video klub ponude.

Mesečna naknada za paket Pink serije OD iznosi samo 150,00 dinara.

Ovaj paket možete da aktivirate na više načina:

  • od kuće, putem opcija Upravljanje nalogom/Korisnički nalog/Sve usluge/Paketi i usluge/Pink serije OD; odnosno opcija Moj nalog/Paketi i usluge/ Pink serije OD
  • dolaskom u neku od naših poslovnica, ili,
  • pozvom broja 19813 ili 0800100100.


Ukoliko želite da nastavite da koristite Pink serije OD i tokom narednog meseca, nije potrebno da vršite ponovnu aktivaciju, jer će vam paket biti automatski aktiviran. Deaktivaciju Pink serije OD možete da izvršite pozivom broja 19813 ili broja 0800100100.

U mesecu aktivacije, naknada se naplaćuje srazmerno broju dana korišćenja paketa. U mesecu deaktivacije naplaćuje se puna cena mesečne naknade, a paket je dostupan do kraja meseca.

Ukoliko ste se uželeli domaćih hit komedija, aktivirajte Pink serije OD i uživajte u dogodovštinama vaših omiljenih junaka.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.