Super pripejd kartica!

Jedina dostupna 4G pripejd kartica sa 10 GB internet saobraćaja

Specijalna mts SUPER 4G pripejd kartica namenjena je prvenstveno inostranim turistima koji posete našu zemlju ali je sjajno rešenje i za sve vas koji želite USIM 4G pripejd karticu na kojoj inicijalno imate gigabajte i minute za međunarodne razgovore i razgovore u mts mreži.

Inicijalno mts 4G Super pripejd kartica sadrži:

  • 10GB internet saobraćaja,
  • 30 minuta razgovora u međunarodnom saobraćaju (za pozive ka inostranim destinacijama),
  • 120 minuta za razgovore u mts mreži.

Inicijalni saobraćaj vam je na raspolaganju u periodu od 30 dana od dana aktivacije*. Osim navedenog saobraćaja, kartica sadrži i inicijalni kredit od 25,00 dinara. Karticu možete da kupite po ceni od 1.800,00 dinara u našim poslovnicu u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Nišu, Sremskoj Mitrovici, Kraljevu,Šapcu, Čačku, Kragujevcu, Valjevu, Somboru, Zrenjaninu,Smederevu, Subotici, Vrnjačkoj Banji, Kragujevcu i Jagodini.

mts Super 4G dodaci

Ukoliko vam ova količina saobraćaja nije dovoljna, uvek možete da odaberete mts Super 4G dodatke, koje smo pripremili specijalno za korisnike mts SUPER pripejd kartice. Dodatke možete veoma jednostavno da aktivirate u mts pripejd vodiču *100# (na srpskom jeziku), odnosno *15# (na engleskom jeziku).

Na raspolaganju vam je bogat izbor mts Super 4G dodataka:

  • SUPER sa 10GB, 30 minuta razgovora u međunarodnom saobraćaju (za pozive ka inostranim destinacijama), 120 minuta za razgovore u mts mreži. Cena - 1.800,00 dinara; rok važenja: 30 dana.
  • 4G Internet - rok važenja: 7 dana
    • Internet 3GB (600,00 dinara)
    • Internet 5GB (900,00 dinara)
  • 4G neograničeni mts razgovori (499,00 dinara); rok važenja: 7 dana
  • 4G neograničeni SMS u domaćem saobraćaju (399,00 dinara); rok važenja: 7 dana

mts Super 4G dodaci koje važe 7 dana nakon isteka se automatski aktiviraju, ukoliko na kartici imate dovoljno pripejd kredita.

Cenovnik

Kako biste imali potpuni komfor u pogledu poziva i poruka, primenjuje se jedinstvena cena za pozive u domaćem i međunarodnom saobraćaju, kao i za poruke u domaćem i međunarodnom saobraćaju:

*Kartica se aktivira prvim pozivom, SMS porukom, odnosno započetom internet sesijom.


Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ponude. Ponuda traje dok traju zalihe SUPER 4G pripejd kartica.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.