Osvojite put u Kanadu

Viasat Nature i mts vas vode u Kanadu

Gledajte serijal „Nada za divlje životinje“ na kanalu Viasat Nature, nedeljom od 17.30 časova, i osvojite desetodnevno putovanje u Kanadu za dve osobe krajem avgusta 2015. godine. Ova serija je priča o organizaciji „Nada za divlje životinje“ koja vodi računa o povređenim divljim životinjama u Kanadi i koja svake godine spasi, oporavi i vrati u divljinu hiljade životinja.

Ukoliko ste mts TV korisnik, pratite Viasat Nature, volite životinje i brinete o njima imate sjajnu priliku da učestvujete u kreativnom konkursu.

Da biste učestvovali na konkursu potrebno je da od 15. do 21. juna 2015. godine na našoj Facebook stranici www.facebook.com/mtstvojsvet (u komentarima ispod objava ili na našem „zidu“) postavite fotografiju životinje koju ste spasili, udomili, odnosno kojoj ste se „našli u nevolji“ i da nam ispričate vašu priču vezano za taj događaj.

Sve vaše fotografije i prateće priče biće 22. juna objavljene na našem blogu. Tri priče koje do 28. juna dobiju najviše pozitivnih komentara ulaze u uži izbor. Komisija će 1. jula odabrati najbolju priču i autora najbolje priče o desetodnevnim putovanjem u Kanadu za dve osobe, tokom kojeg će imati priliku da posete i čuveni centar za rehabilitaciju životinja „Nada za divlje životinje“.

Pravilnik konkursa

Plan putovanja

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.