Super Box 4 promo paket

Prva tri meseca samo po 1 dinar!

Kućni Internet brzine do 50/2 Mb/s, digitalna televizija sa HD kanalima, neograničeni razgovori u fiksnoj mreži i mts postpejd broj deo su super Box 4 promotivnog ponude kojoj nećete moći da odolite. Dodatna povoljnost ove fantastične ponude je i to što prva tri meseca naknadu plaćate samo po 1 dinar.

Uz Super Box 4 paket dobijate vrhunski kvalitet četiri telekomunikacione usluge –Interneta, televizije, mobine i fiksne telefonije, a uz to i značajno štedite.

Internet

Uživanje u brzom Internetu u vašem domu (do 50/2 Mb/s), upotpuniće i mogućnost da sve vaše uređaje bežično povežete na Internet mrežu.

mtsTV

Digitalna televizija obezbeđuje vam vrhunski kvalitet slike, a Super Box 4, pored osnovnog TV paketa sa više od 100 kanala, uključuje i HD kanale iz naše mtsTV ponude.


Fiksna telefonska linija

Sa vašeg kućnog telefona možete opušteno da razgovarate sa dragim osobama i ne razmišljate o troškovima. Super Box 4 paket uključuje 150 minuta za razgovore ka svim fiksnim mrežama u Republici Srbiji. Kada iskoristite ove minute, druge fiksne brojeve u mts mreži možete neograničeno da pozivate, a minut razgovora uvek će biti 0 dinara. Ostali saobraćaj za fiksnu telefoniju i sve dodatne usluge naplaćuju se prema zvaničnom cenovniku.


Postpejd broj

Super Box 4 paket uključuje i mts broj sa posebnom postpejd Box tarifom koja sadrži: 300 minuta za razgovore u domaćem saobraćaju, 300 minuta za razgovore u mts mreži,600 SMS poruka koje možete da šaljete u domaćem saobraćaju,1 GB podataka za prenos po maksimalno dostupnoj brzini i besplatan pristup Internetu po smanjenoj brzini protoka do 64/32 Kb/s nakon potrošenog GB iz naknade.

Ova postpejd tarifa, pruža vam i mogućnost da, ukoliko želite da vam Internet do kraja meseca ponovo bude dostupan po maksimalnoj brzini protoka, izaberete i povoljan tarifni dodatak Neograničeni Internet.

Nakon potrošenog saobraćaja uključenog u mesečnu naknadu, ostvareni saobraćaj se tarifira u skladu sa važećim cenovnikom.

mobilna postpaid tarifa - cene saobraćaja van naknadeUkupno
Pozivi u domaćem saobraćaju po minutu7,89
SMS poruka u domaćem saobraćaju3,89
SMS u međunarodnom saobraćaju12,00
MMS u domaćem saobraćaju12,00
Uspostava veze u domaćem saobraćaju6,99
Uspostava veze u međunarodnom saobraćaju6,99

Obračunski interval 60+60 s

Promotivna Super Box 4 ponuda važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca, naknada za ovaj paket, nakon prva tri meseca, iznosi 3.605,78 dinara mesečno.

Promocija traje do 31. decembra 2015. godine.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.