Rezervišite Galaxy S6 i S6 Edge!

Najbrže očekuje poklon – inovativni bežični punjač!

Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, prestižni modeli južnokorejske kompanije Samsung, uskoro će biti deo naše bogate ponude telefona.

Ukoliko ste i vi zaljubljenik u visokosofisticirane pametne telefone, već sada možete da se prijavite i rezervišete jedan od ova dva fenomenalna modela. Najbržih 200 kupaca očekuje poklon - inovativni Samsung bežični punjač koji pruža znatno veći komfor prilikom punjenja baterije. Ukoliko se opredelite za S6 edge, na poklon dobijate i originalnu masku za ovaj telefon.

Prelep dizajn, kvalitetni materijali, vrhunska izrada i još bolja kamera


Prelepi Galaxy modeli šeste generacije - ultratanki S6 i jedinstveni S6 edge model sa ekranom zakrivljenim sa obe strane, izdvajaju se po visokokvalitetnim materijalima od kojih su napravljeni, ali i po Gorilla Glass zaštiti četvrte generacije koja se nalazi i na prednjoj i na zadnjoj strani telefona.

Oba modela poseduju najkvalitetnije Quad HD Super AMOLED Samsung ekrane sa neverovatnih 577 ppi, moćne osmojezgarne procesore, kao i intuitivan i značajno pojednostavljen korisnički interfejs. Uz poboljšane performanse prednje i zadnje kamere uživaćete u fotografijama visokog kvaliteta u svakom trenutku.

Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, u okviru naše ponude, biće dostupni po ceni već od 1,00 dinar uz Super Plus tarifu.

Napomena: Telekom Srbija zadržava pravo provere prijavljenih korisnika. Nakon provere sledi kontaktiranje korisnika radi konkretne ponude cene telefona i paketa. Ponuda traje dok traju zalihe telefona.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.