Nova prepaid ponuda

Promotivna ponuda prepaid dodataka obogaćena je novim UZMI dodacima koji vam donose nove povoljnosti za razgovore, dopisivanje i korišćenje Interneta.

Sada, u okviru novog Uzmi SVE dodatka možete da izaberete Neograničeno+ dodatak 1 ili 7 dana, i za to vreme, opušteno razgovarate sa prijateljima, bilo da ih zovete na fiksni ili mobilni broj, a možete i da se neograničeno dopisujete i koristite Internet. Ukoliko se opredelite za dodatak Neograničeno 1 ili 7 dana moći ćete neograničeno da razgovarate sa prijateljima u mt:s mreži, dopisujete se i koristite Internet.

Novi Uzmi minute dodatak nudi vam povoljne razgovore u mt:s mreži, a možete se opredeliti za dodatke 50 minuta na 1 dan, Neograničeno 1 ili Neograničeno 7 dana.

Ukoliko više volite dopisivanje, opredelite se za neki od novih Uzmi poruke dodaka: 80 SMS na 1 dan, Neograničeno 1 ili Neograničeno 7 dana.

Za sve vas koji ne možete da zamislite dan bez Interneta, i dalje su vam na raspolaganju Internet dodaci, ali sada pod novim nazivom- Uzmi Internet .

Pozovite mt:s vodič *100# i aktivirajte Uzmi dodatak koji vam najviše odgovara!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.