Gledajte najbolji fudbal i navijajte iz sveg srca!

Osetite uzbuđenje evropskog prvenstva sa novom mts ponudom televizora na rate!
Promocija televizora za 3.6. vest 1130x635.jpg

Doživite svaki gol, akciju i svaki trenutak Evropskog prvenstva u fudbalu 2024, kao da ste na stadionu, uz izvanrednu mts ponudu televizora. Svi modeli iz naše ponude, sada su dostupni po sniženoj ceni, a možete da ih kupite i na 24 rate bez kamate.

Iskoristite ovu sjajnu priliku i obezbedite novi TV uređaj na vreme! Za Tesla 32E635BHS  mesečna rata iznosi samo 699 dinara, dok je Samsung UE43CU7092UXXH  dostupan po sniženoj ceni od 1.875 dinara mesečno. Obezbedite vrhunski kvalitet slike i budite deo veličanstvenog sportskog događaja.

Uzbuđenje počinje 14. juna, kada će Nemačka ugostiti Škotsku na „Alijans areni“, dok Srbija svoj prvi meč u grupi C igra protiv reprezentacije Engleske 16. juna u 21 čas. Albert, simpatična maskota prvenstva, poziva vas da se pridružite navijačkoj groznici koja će zahvatiti stari kontinent.

U našoj bogatoj ponudi možete da pronađete širok spektar TV uređaja u različitim veličinama ekrana - od 32 do 65 inča, i to po neverovatno pristupačnim cenama za sve mts korisnike.

Izaberite svoj novi televizor danas i postanite deo istorije!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.