Osvoji Xiaomi Robot Vacum S10

XIAOMI ROBOT_1130x0635.jpg

Počeo je novi kreativni konkurs na našoj Facebook stranici, a za najkreativniji odgovor pripremili smo neverovatan poklon - Xiaomi Robot Vacum S10 usisivač!

Pozivamo vas da uzmete učešće u ovom zanimljivom konkursu jer je to sjajna prilika da osvojite vašeg novog pomoćnika za čišćenje kuće i tako omogućite sebi više slobodnog vremena.

A sve što je potrebno da uradite je da zapratite Facebook stranice @mtstvojsvet i @xiaomi.srbija i u komentaru ispod nagradnog posta pošaljete kreativan odgovor, u video ili foto formatu, na pitanje koje glasi: Pokaži nam kako ćeš provoditi vreme dok usisivač robot čisti tvoj dom.

Pravo učešća imaju punoletni registrovani korisnici koji koriste neke od mts usluga ili su nosioci ugovorne obaveze, a koji su ujedno i korisnici internet mreže sa prebivalištem odnosno boravištem u Republici Srbiji, i imaju registrovan lični profil na društvenoj mreži Facebook. Odgovor je potrebno poslati sa ličnog broja telefona. Više o pravilima konkursa možete pogledati ovde.

Konkurs traje samo 7 dana, od 29. maja do 5. juna 2024. godine, i zato požurite, budite kreativni i osvojite ovu vrednu nagradu! Srećno!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.