mts Loyalty - nagrađujemo vašu lojalnost!

mts program lojalnosti vam donosi vredne nagrade i sjajnu zabavu. Preuzmite AdBaloo aplikaciju i uključite se u mts Loyalty.
MTS Loyalty vest 1130x635.jpg

mts programom lojalnosti želimo da vam se zahvalimo na poverenju, odanosti i vernosti koju nam ukazujete koristeći naše usluge. Namera nam je bila da nagradimo vašu lojalnost na poseban način.

Zato smo osmislili mts program lojalnosti - prvi ove vrste na našim prostorima - koji će vam, osim vrednih nagrada, doneti i trenutke opuštanja kroz dobru zabavu.

Šta vam sve naš program lojalnosti nudi?

Sve kreće od mts dijamanta koji čekaju na vas u popularnoj AdBaloo aplikaciji. Sa njima učestvujete na licitacijama za neku od ponuđenih vrednih nagrada. Dovoljno je da odaberite nagradu za koju želite da licitirate i nadmetanje može da počne. Možete da licitirate za nagrade koje čekaju na vas u okviru vaše ZLATNE, SREBRNE ili BRONZANE kategorije.

mts dijamante vam poklanjamo svakog meseca, tako da se njihov broj neprestano uvećava, a time i mogućnost osvajanja vaše omiljene nagrade na licitacijama. mts dijamante dobijate za vašu vernost mts-u i korišćenje mts usluga.

Evo i dodatne zabave, koja može da vam donese još dijamanta! Ne propustite zanimljive kvizove uživo, pobeđujte, osvajajte novčiće i zamenite ih za mts dijamante. Učestvujte i pobeđujte u izazovima – pitalicama, osvojite med, med zamenite za novčiće a novčićima kupite dijamante.

Učešćem u mts Loyalty programu imaćete utisak da ste ušli u poseban svet zanimljivosti, gde vas očekuje vredna nagrada koju osvajate pobedom na licitaciji. Vi birate nagradu za koju ćete da licitirate, od ponuđenih nagrada u okviru vaše kategorije.
Sve je vrlo zabavno - mts dijamatnti sa kojima licitirate, maštoviti kvizovi i izazovi.
Srećno! Lepo se zabavite i osvojite omiljenu nagradu!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.