Prvih 30 dana besplatno!

Odaberite vaš Arena Cloud paket po meri i uživajte u ekskluzivnom sportskom, serijskom i filmskom programu u svakom trenutku.
Telcast Sandra Perovic vest 1130x635.jpg

Sjajna vest za sve ljubitelje vrhunskog sporta! Aktivirajte Arena Cloud pakete Silver, Gold ili Highlights u promo periodu do 18. aprila i prvih 30 dana sve sadržaje pratite besplatno!

Posebno iznenađenje očekuje vas ukoliko se opredelite za Silver paket– mesec dana besplatno ćete moći da uživate i u sadržajima dodatnog Higlights paketa, dok je ovaj atraktivni paket sastavni deo Gold paketa.

Arena Cloud  paketi donose vam i najatraktivniji sportski program uživo uz Našu Arenu, ali i dobru zabavu uz filmski i serijski sadržaj u okviru Video kluba.

Na vama je samo da se opredelite za Silver, Gold ili Higlight paket i aktivirate ga putem  Moj mts portala, pozivom 0800100100 ili dolaskom u poslovnicu.

Ova izvanredna ponuda važi za nove korisnike koji aktiviraju Silver, Gold ili Higlights paket u periodu od 18. marta do 18. aprila 2024.
Nakon isteka perioda besplatnog korišćenja Arena Cloud paketa uključenog u promociju, naplaćuje se standardna cena odabranog paketa. Higlights paket, koji je tokom promo perioda automatski aktiviran uz Silver paket, automatski se isključuje, a kreće naplata Silver paketa po standardnom cenovniku.

Aktivirajte svoj paket već danas i uđite u svet bezgraničnih mogućnosti uz Arena Cloud!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.