Proleće stiže ranije uz mts postpejd!

Nova postpaid promocija vest 1130x635 v2.jpg

Prvi vesnik proleća stiže u mts već 21. februara i donosi nižu cenu mesečne naknade za Soko tarife, Omoriku 25 i Omoriku 50, ali i više GB za opušteno surfovanje netom.

Ukoliko se tokom promotivnog perioda opredelite za Soko Lite i/ili Soko Max tarifu, očekuje vas niža cena mesečne naknade u iznosu od samo 2.199 dinara (uz aktiviran eRačun) tokom prvih 12 meseci. Mesečna naknada u iznosu od samo 2.199 dinara (uz eRačun) vas očekuje i tokom prvih 9 meseci, ako odaberete Omorika 50, a za Omoriku 25 tokom prvih 6 meseci.

Uz nižu cenu mesečne naknade, svakog meseca dobijate i dodatne GB za još više uživanja na netu, i to tokom cele ugovorne obaveze:

  • uz Omorika 50 - dodatnih 25 GB (ukupno 75 GB),
  • uz Omorika 25 - dodatnih 15 GB (ukupno 40 GB),
  • uz Soko Lite – dodatnih 50 GB po maksimalnoj brzini u mts mreži.

Dodatni GB za net u romingu očekuju vas uz Soko tarife i to svakog meseca, tokom cele ugovorne obaveze:

  • uz Soko Max – dodatna 3 GB (ukupno 6 GB),
  • uz Soko Lite - dodatna 2 GB (ukupno 4 GB).

Kao i do sada, u zavisnosti od odabrane Omorika tarife moći ćete da uživate u besplatnom internetu za druženje na društvenim mrežama, kao i u besplatnom korišćenju aplikacija iris GO, Balkan Myusic i Deezer u trajanju od 9 meseci uz Omorika 50, 6 meseci uz Omorika 25 i 3 meseca uz Omorika 12 tarifu od prve aktivacije izabrane aplikacije.

I to nije sve! Za sve korisnike Omorika 12, 25, 50, Soko Lite i Max postpejd tarifa, sjajna Apollon aplikacija besplatna je tokom cele ugovorne obaveze.

Promocija traje do 31. maja i važi uz novi ugovor na 24 meseca za tarife Omorika 25, Omorika 50, Soko Lite i Soko Max. Nakon promo perioda, mesečna naknada za odabranu tarifu naplaćuje se po standardnom cenovniku.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.