Budite kreativni i osvojite vrednu nagradu

Posetite mts kućicu na manifestaciji Zimska bajka, uključite se u nagradni konkurs i možda baš vi osvojite super nagradu!
1130x635-dan-zaljubljenih.jpg

 U susret jednom čarobnom prazniku – danu zaljubljenih, pozivamo vas da uzmete učešće u konkursu na temu „Šta je za tebe ljubav“. Tri najkreativnija rada biće nagrađena vaučerom u vrednosti od po 5.000 dinara za kupovinu u Vulkan knjižarama, a sve što treba da uradite je da na licu mesta napišite ili nacrtate rad na navedenu temu.

U aktivaciji mogu učestvovati sva punoletna i maloletna lica uz saglasnost roditelja/staratelja, uz lične podatke (ime, prezime, kontakt telefon). Konkurs traje od 28.1. do 14.2.2023. godine, a po završetku konkursa pobednici će biti objavljeni na zvaničnoj Instagram stranici @mtstvojsvet i kontaktirani telefonskim putem o načinu preuzimanja nagrada.

Učešćem na Konkursu dajete saglasnost da vaš rad bude izložen u okviru mini izložbe na našem štandu, kao i da bude korišćen u svrhe promocije konkursa na društvenim mrežama. Više o pravilima konkursa možete pogledati ovde.

Neka vam ljubav bude inspiracija na ovom lepom zadatku. Srećno!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.