Superstar paket – gledajte omiljene serije i filmove kada vam najviše odgovara

Odvojite vreme i zabavite se uz paket koji je vaše ljubavi okupio na jednom mestu
superstar tv 1130x635-min.jpg

U izobilju mogućnosti koje vam nudi mts, paket Superstar se izdvojio kao odlično rešenje za sve koji bi hteli još jednom da pogledaju svoju omiljenu seriju ili film, kao i za one koji bi hteli da istraže i otkriju nešto novo u ponudi probranih sadržaja.

Pogledajte seriju „Bunar“, koja govori o potrazi za smislom i koja će vas rasplakati i nasmejati, urnebesne „Šetnju sa lavom“ ili „Aviondžije“, te potresnu „Daru iz Jasenovca“. Zabavite se uz vedre sadržaje filmova „Balkan ekspres“ ili „Ljubav i moda“, uz proslavljena i nagrađivana ostvarenja poput „Skupljača perja“. Provedite sa nama trenutke uz priče koje će vas duboko dotaći, osvežiti i obogatiti. Paket je besplatan ako koristite iris TV Plus, iris TV Max i iris GO Max paket, dok korisnici iris TV Start paketa mogu da uživaju u filmskim i serijskim sadržajima za samo 199 dinara mesečno.

Superstar paket možete da aktivirate putem iris TV menija (izaberite opciju Paketi i usluge/Superstar), pozivom Kontakt centru na broj 0800 100 100, ili odlaskom u najbližu mts poslovnicu.

Osetite raznovrsnost, snagu i lepotu sadržaja u paketu Superstar koji smo sa ljubavlju pripremili za vas!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.