mts Disk – pouzdan čuvar vaših podataka

Zaštićen onlajn memorijski prostor za bezbedno čuvanje podataka
mts Disk -1130x635-min.jpg

Svi znamo da fotografije, video zapisi, muzika, različiti formati dokumenata i brojni ostali sadržaji vremenom počinju da se nagomilavaju i guše memoriju na našem mobilnom telefonu. Ne možemo da ih se tako lako odreknemo i da ih obrišemo, a opet, s druge strane, imamo konstantan problem sa memorijom na telefonu koja sve više otkazuje.

Ovaj problem pouzdano, brzo i lako rešava usluga mts Disk, jer sve što vam je važno možete da sačuvate na mts serverima - u zaštićenom onlajn memorijskom prostoru, kojim možete da upravljate i da ga, kreiranjem albuma i foldera, uređujete po vašoj želji. Vašim podacima uvek možete da pristupite putem mts Disk aplikacije ili portala. Naravno, ukoliko to želite, uvek možete i da ih prebacite na novi mobilni uređaj ili računar.

Ukoliko ste korisnik neke od naših postpejd tarifa kao benefit u okviru tarife dobijate besplatan memorijski prostor na mts Disku:

  • Soko Max - 100 GB
  • Omorika 12, Omorika 25, Omorika 50, Soko Lite i Zmaj tarifa - 30 GB
  • Morava 150 i Morava 300 - 10 GB

Ukoliko vam treba više memorijskog prostora, uvek možete da kupite neki od paketa iz naše ponude – Disk 100 GB ili Disk 30 GB. Usluga mts Disk je namenjena korisnicima svih mts tarifa – postpejd, pripejd i Kontrola troškova tarifa.

Prenos podataka ostvaren korišćenjem mts Disk aplikacije se ne naplaćuje, a aplikaciji i portalu možete da pristupite i ukoliko koristite WiFi povezivanje.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.