Internet bonton – pravila ponašanja koja nam mnogo znače

Uputite se u najvažnije elemente onlajn komunikacije, kako biste uspešno surfovali netom
bonton-vest-1130x635-min.jpg

U doba užurbane modernosti, informacione i komunikacione tehnologije nam olakšavaju brojne aspekte života, ali smo i suočeni sa novim izazovima. mts vam stoga uvek nudi široki spektar usluga, unutar kojeg svako može pronaći mesto za svoja interesovanja. Društveni mediji, kao što su Fejsbuk, Instagram, ili Viber, standardni su deo mnogih tarifa mobilne telefonije.

Obilje informacija i mnoštvo novih kontakata često u nama izazovu emocije ili ideje koje treba iskazati na učtiv način, uz uvažavanje sagovornika i drugih osoba koje nas posmatraju ili prate na društvenim medijima. Zato smo za vas pripremili lepu zbirku informacija i nepisanih pravila ponašanja na internetu – Internet bonton, koja su često drugačija od pravila ponašanja u oflajn životu i važan su element naše onlajn komunikacije.

Zato vas pozivamo da preuzmete zanimljivu i lepu knjižicu i podsetite se na značaj lepih manira i u modernom okruženju novih tehnologija, da posetite naš blog i saznate zašto nam je i danas lepo ophođenje toliko važno.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.