Gledaj pre svih! Bindžuj sve epizode serije Pad

Pretpremijerno: Novi paket u video klubu
Pad---1130x635.jpg

Nova serija Pad je inspirisana autobiografskim bestselerom “Godina prođe, dan nikada” Žarka Lauševića. Priča prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat Stojan stižu do stana njihovog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama.

Dugoočekivana serija „Pad“ vam je od danas na dohvat ruke, jer imate priliku da od 9. januara ovo sjajno ostvarenje gledate u jednom dahu, pre njegovog premijernog emitovanja na Superstar TV kanalu. Sve epizode nove serije Pad možete da gledate u video klubu, u okviru novog paketa „Gledaj pre svih“, po ceni od samo 349 dinara, jednokratno. Dovoljno je da okupite društvo, uzmete upravljač u ruke i bindžovanje može da počne. Ne morate da čekate vreme emitovanja serije, već sve epizode ove sjajne serije možete da gledate u video klubu kada god vam to odgovara i koliko puta vam odgovara, i to do 12. februara.

Novi paket, koji sadrži svih 8 epizoda serije Pad, iris TV i iris GO korisnici mogu da aktiviraju putem:

• iris TV menija,
• portala Moj mts,
• pozivanjem 0800 100 100,
• putem aplikacije iris GO ili
• dolaskom u najbližu mts poslovnicu.

Korisnici Supernova Super TV paketa i MOVE’N’GO korisnici aktivaciju paketa mogu izvršiti pozivanjem 19911 ili dolaskom u najbližu mts poslovnicu. Po završetku emitovanja serije „Pad“ na Superstar TV kanalu, paket će biti automatski deaktiviran.

Aktivirajte novi paket „Gledajte pre svih“ i gledajte pre svih sve epizode ove vrhunske domaće serije koja okuplja poznatu glumačku ekipu na čelu sa Milanom Marićem. Bindžovanje može da počne!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.