Rezervacija za novi vivo X80 Lite je počela

Uz sjajan telefon i sjajni pokloni - TWS Air + godina dana dodatne garancije
1130x635-min.jpg

Rezervišite svoj vivo X80 Lite 5G pre svih, jer tokom perioda pretprodaje od 26. 9. do 9.10. 2022. imate sjajnu priliku da na poklon dobijete bežične slušalice TWS Air i trogodišnju garanciju na vaš novi vivo uređaj – 2 godine standardne garancije + 1 godinu dodatne garancije.

Da biste ostvarili pravo na poklone, neophodno je da, nakon kupovine uređaja, posetite sajt mojvivo.rs i popunite formular u polju prijava, kako bi prijava za poklon dobijen tokom rezervacije bila validna. Prilikom popunjavanja prijave potrebno je da priložite dokaz o kupovini.
Novi model vivo X80 Lite 5G će vas oduševiti već na prvi pogled – sve je tu, sjajna funkcionalnost, prelep dizajn, mogućnost pravljenja još boljih selfija i video snimaka izvanredne vidljivosti detalja i jasnoće. Kod modela boje Sunrise Gold, koji sadrži Fluorite AG staklo koje je razvio vivo, pametni telefon dinamički menja nijansu zadnje maske iz zlatne u crvenkasto-narandžastu, kada je izložen sunčevoj svetlosti ili ultraljubičastom osvetljenju.

Prednja kamera od 50 megapiksela ima autofokus i mogućnosti fokusiranja na oči korisnika, što olakšava snimanje jasnih slika i video zapisa u pokretu, u bilo koje doba dana ili noći. Pored toga, prednja kamera je opremljena algoritmom veštačke inteligencije, koji optimizuje oštrinu slike, a vredi napomenuti da obe, prednja, kao i zadnja kamera vivo X80 Lite 5G, omogućavaju 4K video snimanje za UHD video snimke u pokretu.

vivo X80 Lite 5G je zaista izazov kojem je teško odoleti. Požurite i rezervišite svoj novi telefon, budite među prvima koji će otkriti sve njegove mogućnosti i u njima uživati, kao i u dodatnim pogodnostima ostvarenim u pretprodaji.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.