mts vas nagrađuje na Fejsbuku

Pridružite nam se na Fejsbuku i učestvujte u nagradnom konkursu „Detektiv Murdok”
mts-baner-1130x635-AVG2022-min.png

Sigurni smo da na kanalu Epic drama pratite sve misterije i nove avanture šarmantnog i zanimljivog detektiva Murdoka. Da uživanje bude veće, pripremili smo za vas i nagradni konkurs „Detektiv Murdok”.

Posetite našu Fejsbuk stranicu, učestvujete u zanimljivom konkursu „Detektiv Murdok” i osvojite nagradu. Dovoljno je da tačno i brzo rešite sledeću zagonetku: „Nepomično telo poznate naučnice Zagonetka pronađeno je u čitaonici nacionalne biblioteke. Na stolu je bila samo istorijska knjiga koju je proučavala već mesecima, telo je bilo bez rana, a jedino što je policija primetila je da su palac, kažiprst i srednji prst desne ruke bili crveni. Kada su pregledali snimke sigurnosnih kamera, policajci su odmah znali da je u pitanju zločin... Kako?“

Budite brzi i tačni, jer nagrađujemo pet najbržih tačnih odgovora. Odgovore postavite u komentarima ispod posta do 29. avgusta.

Pravo učešća na Konkursu imaju registrovani korisnici jedne od mts usluga, koji su ujedno korisnici internet mreže sa prebivalištem, odnosno boravištem u Republici Srbiji i imaju regitrovan lični profil na društvenoj mreži Facebook. Odgovore će razmotriti naša komisija, u skladu sa pravilima konkursa.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.