Obaveštenje o ukidanju starih postpejd tarifa

Obaveštavamo vas da se od 1. juna 2022. godine ukidaju stari tarifni profili korisnicima kojima je istekao minimalni period trajanja Ugovora prikazani u tabeli:

Pogledate ponudu naših novih tarifa i odaberete onu koja vam najviše odgovara. Nove Soko tarife donose neograničene minute, SMS poruke i 4G internet, kao i besplatni Iris GO, NBA mts choice, Balkan Myusic, Deezer, roming i međunarodni saobraćaj u Telekom Srbija grupi. Omorika 8 i Omorika 16 tarife sada imaju super snižene cene u trajanju od čak 12 meseci i neograničen saobraćaj za omiljene društvene mreže, a na raspolaganju su vam i Morava, Kontrola troškova, Zmaj ili Senior tarife.

Ukoliko u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja, ne odaberete neku od navedenih tarifa uz novi ugovor, zaključno sa 01.06.2022. godine i ne izjavite da se ne slažete sa izmenom, ovo obaveštenje smatraće se aneksom ugovora i nastavljate da koristite naše usluge bez minimalnog perioda korišćenja. U tom slučaju biće vam automatski dodeljena tarifa iz mts aktuelne ponude.

Net limit po ceni od 149,00 dinara, koji omogućava neograničeno trošenje interneta po smanjenoj brzini, biće automatski aktiviran pri realizaciji migracije. Ovu uslugu možete naknadno da deaktivirate u nekoj od naših poslovnica ili pozivom na broj 0800 100 100.

S obzirom na to da nove tarife podržavaju 4G mrežu, sve stare tarife koje su koristile 3G mrežu će, prelaskom na nove tarife, automatski preći na 4G, pod uslovom da imate USIM karticu. Ukoliko nemate USIM karticu, da biste uživali u najboljoj 4G mreži posetite najbližu mts poslovnicu, gde možete zameniti vašu karticu, bez naknade.

Za više informacija možete nas posetiti u najbližoj mts poslovnici ili kontaktirati na broj 0800 100 100.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.