Radnici Sidnejske luke – kreativni konkurs kanala Viasat Explore i mts-a

Kako bi se zvao brod kojim upravljate do veličanstvene Sidnejske luke?

Spremite se za novu avanturu koja će vas odvesti do jedne od najvećih i najprometnijih prirodnih luka na planeti – Sidnejske luke. Zadatak kojim otvaramo novi nagradni konkurs je: „Zamislite da ste kapetanica/kapetan prekookeanskog broda, a vaše odredište je Sidnej. Kako bi se zvao brod kojim upravljate?“ Tim povodom, pozivamo vas da uzmete učešće, posetite našu Fejsbuk stranicu i pošaljete nam vaše odgovore.

Pripremili smo pet vrednih nagrada za najkreativnije odgovore. Prvonagrađenog očekuje durbin sa stalkom, druga nagrada je sportski ranac, treća - magnetni peščani sat, dok će dobitnici četvrte i pete nagrade osvojiti Viasat Explore majice.

Pravo učešća na konkursu u skladu sa pravilima imaju korisnici neke od usluga mts-a sa prebivalištem na teritoriji Srbije, koji se mogu prijaviti samo sa ličnog naloga na društvenoj mreži Fejsbuk.
Komisija će utvrditi pet dobitnika i direktnom porukom ih obavestiti o primopredaji nagrada.
Konkurs se održava u periodu od 9. do 15. marta 2022. godine.

Pratite nas na Fejsbuku, upoznajte hrabre i odvažne lučke radnike. Uživajte u uzbudljivim borbama i trijumfima koji prate jedinstveno iskustvo života i rada u ovoj luci.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.