Sačuvajte karticu i plaćajte – na portalu Moj mts!

Na portalu Moj mts sada možete platiti uz opciju čuvanja platne kartice – lako i bezbedno!

Pored povoljnosti da se računi preko Moj mts portala plaćaju bez provizije i da mts već od tog trenutka evidentira uplatu, uveli smo još jednu olakšicu u plaćanja na Moj mts portalu – snimanje platne kartice prilikom plaćanja računa. Ovo će vam pojednostaviti sva naredna plaćanja, jer kada sledeći put budete hteli da platite račun, nećete morati da unosite podatke o svojoj kartici, već samo da je izaberete iz liste snimljenih kartica.

Dovoljno je da se prijavite na Moj mts portal i prilikom plaćanja računa odaberete opciju „Plaćanje sa čuvanjem kartice za naredna plaćanja“. Unesite podatke o kartici i svako sledeće plaćanje obavite u dva koraka: odaberite račun koji želite da platite i izaberite karticu koju ste sačuvali. Sada je sve tako jednostavno!

Usluga je podržana za plaćanje Master, Visa, Dina i Amex karticama.

Na Moj mts nalogu, u delu „Izmeni podatke“, imate dostupan pregled svojih kartica i omogućenu opciju brisanja. Podaci o kartici se čuvaju na bezbedan i sertifikovan način.

mts zna koliko je za Vas važna ušteda u vremenu i olakšani pristup bitnim servisima, zato Vas pozivamo da sledećem plaćanju pristupite preko Moj mts naloga i probate ovu novu mogućnost!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.