Film „Hotel Beograd“ sada i u Video klubu mts-a

Pogledajte veselu, urnebesnu priču iz ponude Video kluba koja će vas oraspoložiti!

Ljubav ne poznaje granice – to smo osetili toliko puta u životu, ali i u bioskopu. A romantična bajka „Hotel Beograd“ koju možete pogledati od 8. marta – provešće nas kroz niz zapleta i nespojivih svetova povezanih silom koja pobeđuje sve – ljubavlju, i to u mts-ovom Video klubu! Ovaj film prati delikatan trenutak u životu raskalašnog i dobrostojećeg Pavla, kojega tumači Miloš Biković, u susretu sa starim i nesuđenim ljubavima (Dijana Požarskaja i Jelisaveta Teodosić), budeći sećanja i zebnju koje samo ljubav može da donese. Ili vešt scenarista…

Film okuplja sjajnu međunarodnu ekipu, u režiji Konstantina Statskija, prema scenariju Vjaćeslava Zuba, Anatolija Molćanova i Vasilija Kucenka… Uživaćete u glumi Ljubomira Bandovića, Srđana Todorovića, Aleksandre Kuzenkine i drugih.

Ovu urnebesnu i vedru priču sada možete pogledati u Video klubu mts-a za samo 199 dinara. Aktivaciju ovog sadržaja možete obaviti putem iris TV menija ili aplikacije iris GO. Film možete pogledati i u okviru ponude Supernovinog Move TV-a. Korisnici Supernove aktivaciju mogu obaviti pozivom na 19911 ili odlaskom u poslovnicu. Od trenutka aktivacije, sadržaj će biti dostupan u narednih 48 sati.

Ne propustite da pogledate modernu bajku, napisanu za vas baš kao da se sve tako moglo dogoditi!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.