Šta je FiberBiz i kako se realizuje?

Šta je FiberBiz i zašto je odličan izbor za vaše poslovanje?

FiberBiz je superbrzi optički Internet i pruža pouzdanu povezanost, siguran i kvalitetan pristup brzinama do 1000/400 Mb/s.

Šta to znači?

Putem mts optičke mreže možete istovremeno da preuzimajte velike fajlove, razmenjujete audio i video sadržaje, gledate filmove i emisije u HD rezoluciji na više uređaja, preuzimate „velike“ fotografije u samo nekoliko sekundi, bez zastoja. Optički kabl je potpuno otporan na spoljašnje faktore a signal putuje brzinom svetlosti putem ultra tankih staklenih vlakana.

Na koji način se realizuje FiberBiz Internet?

FiberBiz je optički Internet asimetričnih protoka zasnovan na GPON (Gigabit Passive Optical Network) tehnologiji i može se realizovati samo na mestima gde je izgrađena optička mreža.

Optičko vlakno dovodi se u prostorije firme, a GPON tehnologija omogućava da svi zaposleni putem WiFi konekcije surfuju velikim brzinama Interneta u svakom trenutku.

Da biste proverili dostupnost GPON optičke infrastruktura na vašoj lokaciji, koja je neophodna za realizaciju servisa FiberBiz, kontaktirajte nas putem mail-a mojbiznis@telekom.rs

Koje su dodatne pogodnosti FiberBiz Interneta?

  • Besplatno - 1 statička IP adresa
  • Stalna 24/7 tehnička podrška (SLA ugovor)

Informišite se o svim internet uslugama.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak