U čemu je razlika između servisa Internet Max, FiberBiz i FiberPro?

Internet Max je servis koji obezbeđuje pristup Internetu preko postojeće bakarne parice. Na raspolaganju su asimetrične brzine do 100/10 Mb/s koje nisu garantovane, jer zavise od zauzetosti deljenih resursa.

FiberBiz je servis koji obezbeđuje pristup Internetu preko GPON optičke infrastukture. Na raspolaganju su asimetrične brzine do 1000/400 Mb/s koje nisu garantovane, jer zavise od zauzetosti deljenih resursa.
GPON optička infrastuktura je trenutno dostupna na ograničenom broju lokacija. Kontaktirajte nas da biste proverili da li je dostupna i na vašoj lokaciji.

FiberPro je servis koji obezbeđuje pristup Internetu preko direktnog optičkog linka. Na raspolaganju su asimetrične brzine do 200/100 Mb/s i simetrične brzine do 10 Gb/s.
Za razliku od prethodna dva tipa servisa, ove brzine su garantovane jer direktan optički link podrazumeva da su port i optičko vlakno dodeljeni vašoj firmi i da ih ne delite sa drugim korisnicima. Uz FiberPro, možete se opredeliti i za dodatne usluge kao što su backup, zaštita od napada sa Interneta i SLA, za još pouzdaniju i sigurniju vezu sa Internetom.

Informišite se o svim internet uslugama.

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123

Zakažite sastanak

Izaberite prodajno mesto