Kompanija DunavNET

DunavNET je se bavi dizajnom i razvojem rešenja za više industrijskih sektora na bazi IoT, ML/AI i tzv. "cloud” tehnologija, po principu “ključ u ruke”. Drugim rečima, nakon razumevanja poslovnih procesa budućih klijenata, implementiramo rešenja koja imaju sve komponente neophodne za realizaciju, od senzora, preko komunikacija, do analize podataka i izveštavanja. Prilikom izbora tehnologija, arhitekture, vrste komunikacije, tipa senzora, itd. oslanjamo se na ogromno znanje i dugogodišnje iskustvo naših inženjera, pionira u oblasti IoT-a ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, pa i svetu.

Dunav net  ilustracija 1130px.jpg

Volimo da rešavamo izazovne tehnološke probleme (npr. da izmerimo težinu pileta na osnovu načina pijukanja) i uživamo u radu sa partnerima i klijentima. Partneri i klijenti kažu da i oni uživaju da rade sa nama – možete da ih pitate, a i da nam verujete na reč i sami probate.

Kao dugogodišnji Microsoft-ov partner za IoT i cloud tehnologije, a od skora i partner kompanija SAS (www.sas.com) i Software AG (www.softwareag.com) za razvoj rešenja na bazi IoT i ML/AI tehnologija, kompanija razvija korporacijska rešenja na dokazanim platformama koje obezbeđuju izuzetnu skalabilnost, pouzdanost i bezbednost.

Posvećenost istraživanju i inovacijama

Od osnivanja, DunavNET učestvuje u međunarodnim naučno-istraživačko-inovativnim projektima koje finansira Evropska Komisija kroz programe FP7, Horizon 2020 i, sada, Horizon Europe. U saradnji velikim brojem partnera iz Evrope i sveta, uspešno smo realizovali niz projekata u oblastima pametnih gradova, poljoprivrede i industrije. Znanje i iskustvo stečeno na ovim projektima pretačemo u naša rešenja. Aktivno učestvujemo u radu međunarodnih udruženja poput Alliance for IoT Innovation (AIOTI – Alliance for the Internet of Things Innovation).

Digitalna rešenja za održivi razvoj

Proizvodnja hrane – od berbe grožđa do berbe podataka, znanje i iskustvo začinjeno novim tehnologijama
Industrija – digitalno pivo, digitalne šerpice
Praćenje transporta – gde, kako i kad stiže
Praćenje kvaliteta životne sredine – kakav vazduh udišemo
Praćenje starih osoba – samostalni, a pod nadzorom

Digitalna transformacija

Konsalting za proces digitalizacije preduzeća. Razgovarali smo sa brojnim kompanijama iz različitih sektora, posetili veliki broj fabrika, farmi živine, svinja, vinograda, voćnjaka. Naša rešenja rade u Srbiji, ali i u Danskoj, Holandiji, Brazilu, i mnogim drugim mestima. Voljni smo da sa vama podelimo naša iskustva i pomognemo vam da na pravi način iskoristite digitalna rešenja u vašem okruženju.

1130x635 – 3.jpg

Reč direktora

"Mi smo agilan, dinamičan tim mladih i manje mladih eksperata Zaljubljeni u inovacije. Uživamo u rešavanju problema i suočavanju sa raznim izazovima. Trudimo se da razmišljamo izvan uobičajenih okvira i šablona. Verujemo u timski rad. Zahvaljujući razvijenoj partnerskoj mreži možemo brzo da odgovorimo najrazličitijim zahtevima klijenata kreirajući kompletna rešenja za digitalizaciju proizvodnih procesa. Marketing i prodaju naših rešenja prepuštamo partnerima koji znaju kako se prodaje. To nas dovodi do Telekoma sa kojim stižemo do svakog vinograda, voćnjaka, silosa ili uzgajivača živine. Zajedno trčimo digitalni maraton. Poljoprivreda je prvi korak, sledi industrija, gradovi, briga o starima... Pridružite nam se "

Dr Srđan Krčo

Partneri

Kompanija Bitgear

04. oktobar 2022

Kompanija TERI Engineering

04. oktobar 2022

Kompanija INIT Technologies

02. septembar 2022

Kompanija TeleGroup

02. septembar 2022

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

Pitajte nas

Popunite kontakt formu

Korisnička podrška

Besplatno pozovite 0800 123 123 za poslovne korisnike

Zakažite sastanak