Obaveštenje o ukidanju starih postpejd tarifa

Obaveštavamo vas da se od 13. 11. 2023. godine ukidaju stari tarifni profili korisnicima kojima je istekao minimalni period trajanja ugovora, prikazani u tabeli:
Postpejd tаrife koje se ukidаju.

Pogledate ponudu postpejd tarifa i odaberete onu koja vam najviše odgovara. Unapređena ponuda postpejd tarifa vam od 14. novembra donosi više GB, i u nacionalnom saobraćaju i za korišćenje u okviru Zone O. Omorika tarife, u okviru naknade i u zavisnosti od odabrane tarife, nude neograničene minute, SMS, dodatnu količinu GB, do devet meseci snižene mesečne naknade i besplatnog korišćenja društvenih mreža -Viber, Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp i TikTok, kao i aplikacije Iris GO Start, Balkan myusic i Deezer koje možete koristiti do devet meseci besplatno od prve aktivacije u toku ugovorne obaveze.

Ukoliko u roku od 30 dana od dana objave ovog obaveštenja ne odaberete neku od navedenih tarifa uz novi ugovor, zaključno sa 20.12. 2023. godine i ne izjavite da se ne slažete sa izmenom, ovo obaveštenje smatraće se aneksom ugovora i nastavljate da koristite naše usluge bez minimalnog perioda korišćenja. U tom slučaju biće vam automatski dodeljena tarifa iz mts aktuelne ponude prema priloženoj šemi:
Postpejd tarife sa šаblonom migrаcije

Net limit po ceni od 149,00 dinara, koji omogućava neograničeno trošenje interneta po smanjenoj brzini, biće automatski aktiviran pri realizaciji migracije. Ovu uslugu možete naknadno da deaktivirate u nekoj od naših poslovnica ili pozivom na broj 0800 100 100.

Za više informacija možete nas posetiti u najbližoj mts poslovnici ili kontaktirati na broj 0800 100 100.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.