Obaveštenje o izmenama u okviru NBA ponude

Od 20. septembra 2022. godine, iz ponude se povlače 3 Game choice i mts Game choicepaketi, dok Max League Pass paket ostaje u ponudi po mesečnoj naknadi u iznosu od 999 dinara sa PDV-om.

Novi korisnici Max League Pass paketa će moći besplatno da koriste paket tokom prvih mesec dana od prve aktivacije, a nakon isteka navedenog perioda naplata usluge će se vršiti po komercijalnim uslovima. Korisnici koji su jednom iskoristili ovu promociju, sa ponovnom aktivacijom paketa nemaju prava na promociju.

Za sve nove i postojeće korisnike BOX 4 i Super PLAN 4 paketa, kao i Soko tarifa – Max League Pass paket prvih mesec dana je besplatan, a nakon tog perioda korisnici dobijaju 50% popusta na mesečnu naknadu, tokom trajanja NBA sezone 2022/2023. godine.
Korisnici Max League Pass paketa po komercijalnim uslovima, koji potpišu novi ugovor za BOX 4, Super PLAN 4 paket ili neku od Soko tarifa dobijaju mogućnost korišćenja Max League Pass po gore navedenim promotivnim uslovima.

Postojeći korisnici Max League Pass paketa nastavljaju da koriste paket sa izmenjenom mesečnom naknadom koja iznosi 999 dinara sa PDV-om.

Postojećim korisnicima 3 Game choice i mts Game choice paketa koji su koristili uslugu po komercijalnim uslovima, biće dodeljen Max League Pass paket uz mesečnu naknadu od 499 dinara sa PDV-om. Ukoliko korisnici otkažu Max League Pass paket i ponovo ga aktiviraju, paket će se tarifirati po komercijalnim uslovima.

Postojećim korisnicima BOX 4 paketa i Soko tarifa koji su mts Game choice paket koristili besplatno, dodeljuje se Max League Pass paket besplatno na korišćenje prvih mesec dana, a potom dobijaju 50% popusta na mesečnu naknadu tokom trajanja NBA sezone 2022/2023.

Postojećim korisnicima BOX 2 i BOX 3 paketa, kao i Omorika tarifa koji su 3 Game choice paket koristili besplatno, dodeljuje se Max League Pass paket na besplatno korišćenje prvih mesec dana, a nakon navedenog perioda usluga će se tarifirati po komercijalnim uslovima.

Ranije definisana pravila naplate paketa ostaju nepromenjena (u mesecu aktivacije proporcionalno broju dana korišćenja, a u mesecu deaktivacije paket važi do kraja meseca i naplaćuje se puna mesečna naknada).

Povezane vesti

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.