Nagradni konkurs „mts nagrađuje“

Učestvujte u konkursu, budite kreativni i osvojite MIX bluetooth headphones slušalice ili CARD wireless charger punjač.

Ukoliko volite društvenu mrežu TikTok a pored toga ste i kreativni, imamo sjajnu vest za vas! Pozivamo vas da se uključite u nagradni konkurs „mts nagrađuje“, koji počinje danas 25. oktobra, i da osvojite lepu nagradu.

Sve što je potrebno je da ste korisnik društvene mreže TikTok, da posetite mts nalog @mts.tvoj svet koji pratite i da u komentaru ispod posta o konkursu na kreativan i duhovit način odgovorite na zadatu temu – „Zašto bi trebalo da baš ti osvojiš nagradu?“. Deset najzanimljivijih, najkreativnijih i najduhovitijih odgovora osvojiće jednu od nagrada koje obuhvataju: pet MIX bluetooth headphones slušalica i pet CARD wireless charger punjača.

Na zadatu temu možete da odgovorite najkasnije do petka, 29. oktobra 2021. u ponoć, kada se i završava nagradni konkurs.

Najkreativnije radove izabraće naša komisija, a dobitnici nagrada će potom biti kontaktirani putem direktne TikTok poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Sve detalje o nagradnom konkursu možete da pogledate u Pravilniku.

Budite kreativni, učestvujte u nagradnom konkursu od 25. do 29. oktobra, i možda baš vi osvojite neku od ovih lepih nagrada!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.