Nagradni konkurs mts-a i TV kanala Epik Drama

Učestvujte u kreativnom nagradnom konkursu pod nazivom: „Španska princeza“

mts i Epik Drama pozivaju vas da učestvujete u nagradnom konkursu pod nazivom „Španska princeza“! Konkurs je posvećen premijernom prikazivanju serije o neverovatnoj Katarini Aragonskoj koja se snagom svog karaktera, pameću i hrabrošću popela na engleski presto. Učestvujte i osvojite zanimljive i lepe nagrade – konkurs se održava na našoj stranici na Fejsbuku.

Vaš zadatak je da u komentaru objave o novoj seriji date odgovor na pitanje: „Kako bi glasio vaš vladarski nadimak?“ Nije dovoljno imati vladarsko ime i poreklo, morate imati i „vladarski” nadimak koji uliva poverenje ali i strah, tamo gde je potrebno.

Za osvojeno prvo mesto, dobijate Deluxe set za pisanje – pero i mastilo, za drugo – šolju za čaj ili za kafu, a za treće, četvrto i peto mesto – majicu „Epic Drama“!

Konkurs se održava od petka, 22. oktobra, do srede 3. novembra ove godine, u skladu sa pravilima a pravo učešća imaju registrovani korisnici neke od usluga mts-a sa boravištem u Republici Srbiji i registrovanim ličnim profilom na društvenoj mreži Fejsbuk.

Vidimo se na Fejsbuku i na kanalu Epic Drama iris TV-a i Move TV-a Supernove, uz čarobnu novu seriju „Španska princeza“!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.