Počela je pretprodaja – Xiaomi 11T Pro ili Xiaomi 11T

U periodu pretprodaje uz novi Xiaomi 11T Pro ili Xiaomi 11T, dobijate i prečišćivač vazduha!

Ako još uvek niste kupili svoj novi Xiaomi, došao je taj trenutak! Počela je pretprodaja Xiaomi 11T Pro i Xiaomi 11T telefona koja vam donosi i izuzetan poklon – Xiaomi prečišćivač za vazduh.

Svi kupci koji u promotivnom periodu od 8. do 21. oktobra od mts-a naruče svoj Xiaomi iz serije 11T, u skladu sa pravilima promocije, dobiće na poklon i Mi Prečišćivač vazduha 3H u beloj boji, izuzev ukoliko ne istekne zaliha uređaja. Da bi se promocija ostvarila, potrebno je izvršiti i uspešnu registraciju na sajtu http://prijava.11tserija.xiaomiserbia.com/ do 21. novembra 2021, i vaš poklon će stići u periodu do 31. decembra. Pravo učešća imaju lica sa prebivalištem, odnosno registrovanim sedištem na teritoriji Republike Srbije, koja kupuju uređaj za sopstvene potrebe.

Xiaomi vam nudi i dodatnu povoljnost za kupovinu jednog od dva modela telefona: osiguranje ekrana vašeg uređaja u trajanju od šest meseci!

Požurite i uključite se u pretprodaju koja će vam doneti više od očekivanog – Xiaomi uređaje iz serije 11T, prečišćivač za vazduh, ali i dodatnu sigurnost ekrana koji su vam tako potrebni!

Kupite Xiaomi 11T Pro

Kupite Xiaomi 11T

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.