Prema najnovijem istraživanju Net Check-a, mts je najbolja mreža u Srbiji

Mobilna mreža mts-a u rangu sa najboljim mrežama evropskih mobilnih operatera

Već godinama korisnici mts-a koriste usluge visokog kvaliteta i za to imaju i potvrdu u relevantnim merenjima nacionalnog regulatornog tela. Sada je to potvrđeno i na osnovu rezultata merenja renomirane nemačke kompanije koja se bavi ispitivanjem kvaliteta mobilnih mreža, Net Check, prema kojem je mts, po svim parametrima, najbolja mobilna mreža u našoj zemlji.

Mreža mts-a pokazala je najbolji kvalitet u svim kategorijama, nakon opsežnih merenja sprovedenih u toku više od 200 časova u gradovima i na magistralnim putevima u Srbiji.

Net Check ima ekspertizu u ispitivanjima kvaliteta mobilnih mreža širom Evrope, sa naglaskom na tržišta Nemačke, Švajcarske i Austrije i zato je ovo još jedna važna potvrda da korisnici mts-a imaju pristup najkvalitetnijim uslugama, kako govornim, tako i uslugama mobilnog interneta.

„Ipak, najveća potvrda, a istovremeno i najveći motiv za ostvarenje ovakvih rezultata jesu naši korisnici, odnosno njihovo zadovoljstvo prilikom korišćenja naših usluga“, izjavio je izvršni direktor za tehniku Telekoma Srbija, Đorđe Marović.

Povezane vesti

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.