Nagradna igra za korisnike mts-a – Kupi Xiaomi i vozi!

Automobil Volkswagen T Cross Life i još mnogo lepih nagrada

Posetite nas u nekoj od poslovnica mts-a, ili putem naše internet stranice, nabavite novi Xiaomi telefon i potpišite ili obnovite ugovor o korišćenju postpejd usluge. Dobićete nagradni kupon koji ćete popuniti i ubaciti u odgovarajuću kutiju u našoj poslovnici, obeleženu oznakama brenda Xiaomi. Tako ćete uzeti učešće u nagradnoj igri u kojoj možete postati vlasnik novog automobila Volkswagen T Cross Life ili neke druge iz mnoštva zanimljivih i vrednih nagrada! U kupon je potrebno uneti odgovarajuće lične podatke, broj telefona i IMEI kôd vašeg novog Xiaomi telefona i tako ćete postati deo zanimljive promotivne igre posvećene Xiaomi uređajima.

Osim prve nagrade, automobila Volkswagen T Cross Live, možete postati vlasnik i jedne od sjajnih nagrada:

  • 10 x Električni trotinet Xiaomi Pro2 Mercedes
  • 10 x Mi LED TV uređaj 65inch
  • 10 x Xiaomi robot usisivač
  • 10 x Xiaomi prečišćivač vazduha

Pravo učešća u igri, u skladu sa pravilima Priređivača, imaju punoletna lica sa prebivalištem u Republici Srbiji. Možete se prijaviti sa više kupona, ali nagrada se dodeljuje samo za jedan, odnosno onaj koji je prvi izvučen.

Nagradna igra počinje 15. juna i završava se 14. jula 2021, a nagradno izvlačenje dobitnika održaće se 29. jula ove godine u prostorijama priređivača.

Igrajmo se zajedno, osvojite vredne nagrade uz vaš novi Xiaomi i postpejd uslugu mts-a!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.