HGTV kanal i mts vas nagrađuju

Učestvujte u nagradnom konkursu, budite kreativni i osvojite vredan vaučer za kupovinu!

Poznati dokumentarni kanal HGTV i mts pružaju vam sjajnu priliku da se lepo zabavite i budete kreativni, a ujedno i da osvojite lepe nagrade. Uključite se u nagradni konkurs „HGTV i mts vas nagrađuju“, koji se organizuje u periodu od 22. marta do 4. aprila 2021. godine na Fejsbuk stranici Tvoj TV svet, pokažite svoju kreativnost i možda baš vi osvojite vaučer za kupovinu.

Zadatak je jednostavan – ukoliko ste registrovani korisnik neke mts usluge i volite uređenje doma, pejzažni dizajn i preuređivanje, posetite Fejsbuk stranicu Tvoj TV svet i u komentaru ispod posta koji najavljuje konkurs pošaljite nam sliku, video ili nam opišite:

  • Neki deo vašeg doma ili bašte koji ste sami preuredili (pre i posle)
  • Komad nameštaja koji ste restaurisali ili sami napravili (uradi sam)
  • Koristan trik koji vam je olakšao svakodnevni život u kući ili stanu (saveti).

Tri najkreativnija odgovora na zadatu temu osvojiće lepe nagrade – vaučere u odgovarajućoj vrednosti, koji će vam omogućiti kupovinu u prodavnicama IKEA:

1. mesto – vaučer u  vrednosti od 20.000 dinara,

2. mesto – vaučer u  vrednosti od 10.000 dinara,

3. mesto – vaučer u  vrednosti od 5.000 dinara.

Najkreativnije odgovore izabraće naša komisija, u skladu sa pravilima konkursa, a dobitnici nagrada će potom biti kontaktirani putem direktne Fejsbuk poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Uživajte u bogatom dokumentarnom i zabavnom sadržaju HGTV kanala, koji se nalazi na poziciji 371 u Osnovnom Start, Plus i Max iris TV paketu, kao i na HD kanalu na poziciji 697 u okviru Start, Plus i Max TV paketa.

Pokažite nam koliko ste kreativni, posetite Fejsbuk stranicu Tvoj TV svet i učestvujte u nagradnom konkursu. Srećno!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.