Dovoljno GB za sve – novi tarifni dodatak Deljeni net

Podelite 100 GB sa još četiri prijatelja ili člana porodice i opušteno surfujte netom

Opustite se i zajedno sa vašim prijateljima ili porodicom bezbrižno provodite vreme na internetu uz novi tarifni dodatak Deljeni net, koji vas očekuje samo u mts-u!  Uz ovaj dodatak u toku meseca možete podeliti 100 GB internet saobraćaja sa još četiri mts postpejd broja, pridružena u zajedničku kvotu saobraćaja.

Dodatak Deljeni net namenjen je postojećim i novim korisnicima mts postpejd i postpejd Mobilni Net tarifa. Cena dodatka je 2.999 dinara i on može brzo i lako da se aktivira putem aplikacije/portala Moj mts ili pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100.

Deljeni net je raspoloživ za korišćenje na vašem osnovnom broju i na pridruženim brojevima odmah nakon aktivacije.

U zajedničku kvotu od 100 GB internet saobraćaja možete pridružiti najviše do četiri broja, i to putem aplikacije/portala Moj mts ili pozivom broja 0800 100 100. Pridruženi brojevi mogu biti korisnici postpejd tarifa Morava, Omorika, Soko, Zmaj ili Mobilni Net tarifa.

Aktivirani Deljeni net dodatak na raspolaganju vam je od dana aktivacije do kraja tekućeg meseca i automatski se obnavlja. Može da se deaktivira na vaš zahtev, pozivom broja 0800 100 100.

Aktivirajte dodatak Deljeni net i uživajte u povoljnom internetu zajedno sa vašim prijateljima i porodicom!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.