Nagradni konkurs „Filmbox nagrađuje“

Učestvujte u konkursu, budite kreativni i osvojite super zvučnik 3W Bluetooth sa LED panelom

iris TV i poznati kanal Filmbox vode vas na uzbudljivo putovanje u čarobni svet filmova i predstavljaju vam super prazničnu komediju „My Dad's Christmas Date“, čija je premijera zakazana za četvrtak, 24. decembar, na Filmbox Premium kanalu (pozicija 241 u Osnovnom TV paketu) i Filmbox Premium HD kanalu (pozicija 750 u Osnovnom TV paketu).

Pored ovog uzbudljivog filma, za koji smo sigurni da ćete uživati gledajući ga, pripremili smo vam i zanimljivi nagradni konkurs „Filmbox nagrađuje“, koji traje od 21. do 25. decembra 2020. i u okviru kojeg vas očekuje lepa nagrada – zvučnik 3W Bluetooth sa LED panelom.

Da biste učestvovali u konkursu potrebno je da ste korisnik naše TV usluge, da posetite Fejsbuk stranicu Tvoj TV svet i da na kreativan način odgovorite na pitanje koje je inspirisano filmom „My Dad's Christmas Date“ – koje savete biste dali nekome ko ide na prvi izlazak. Vaš odgovor objavite u komentaru ispod Fejsbuk posta sa postavljenim pitanjem najkasnije do petka, 25. decembra u ponoć, kada se i završava nagradni konkurs. Pet najkreativnijih odgovora dobiće zvučnik 3W Bluetooth sa LED panelom, 300 mAh.

Najkreativnije odgovore izabraće naša komisija, a dobitnici nagrada će potom biti kontaktirani putem direktne Fejsbuk poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Radnja filma „My Dad's Christmas Date“ dešava se dve godine nakon smrti Džulsine majke, nakon čega se ona i dalje sa time teško nosi. Očajna da nađe nekoga sa kim može da razgovara, Džuls odlučuje da prijavi svog ožalošćenog oca Dejvida na onlajn sastanak, i to bez njegovog znanja. Varnice lete u ovoj božićnoj komediji kada Džuls sazna da je njen „stari“ otac mnogo bolji od bilo koje „nove“ majke.

Uronite u zanimljiva dešavanja ove praznične komedije, budite kreativni, učestvujte u konkursu „Filmbox nagrađuje“ i možda baš vi osvojite super zvučnik!

Sve detalje o nagradnom konkursu možete da pogledate u Pravilniku.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.