TV kanal Viasat History i mts vas nagrađuju

Učestvujte u nagradnom konkursu „Razotkrivanje Nila“ i osvojite lepe nagrade

Ljubitelji društvenih mreža i kreativci spremite se, jer imamo sjajnu vest za vas! Pozivamo vas da se uključite u nagradni konkurs „Razotkrivanje Nila“ koji počinje danas, 17. decembra, i da osvojite lepe nagrade.

Sve što je potrebno je da ste korisnik naše TV usluge, da posetite Fejsbuk stranicu Tvoj TV svet i da u komentaru ispod posta o konkursu na kreativan i duhovit način odgovorite na zadatu temu – imate najluksuzniju piramidu na Nilu i kao faraonu, ne preostaje vam ništa drugo nego da ovom raskošnom zdanju date ime. Tri najzanimljivija, najkreativnija i najduhovitija odgovora osvojiće nagrade: Playmobil igračku – egipatsko blago (3. mesto), aparat za kokice (2. mesto) i glavnu nagradu bežične slušalice.

Na zadatu temu možete da odgovorite najkasnije do četvrtka, 24. decembra 2020. u ponoć, kada se i završava nagradni konkurs.

Najkreativnije radove izabraće naša komisija, a dobitnici nagrada će potom biti kontaktirani putem direktne Fejsbuk poruke sa informacijama o primopredaji nagrade.

Budite kreativni, učestvujte u nagradnom konkursu od 17. do 24. decembra, i možda baš vi osvojite neku od ovih lepih nagrada!

Povezane vesti

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.