Osetite praznični duh Dive u svom domu i uključite se u nagradni konkurs

mts i TV kanal Diva najkreativnijem učesniku Fejsbuk konkursa poklanjaju televizor

U decembru, posebno neposredno uoči praznika, radujemo se periodu koji donosi pregršt novogodišnjih ukrasa, šoljice aromatičnog čaja i đakonije sa trpeze, naročito ako smo još i u prilici da se u toplini doma okupimo uz male ekrane i uživamo uz praznične filmove.

Popularni televizijski kanal „Diva“ zajedno sa nama ulazi u sezonu božićnih praznika i filmskim maratonom i izvanrednom zabavom koju će vam doneti božićne premijere i obilje sjajnih božićnih naslova, kao što su „Božić u Evergrinu“, „Sjaj do kraja“ i „Vreme je da se vratiš kući za Božić“. U novogodišnjoj noći imaćete priliku da uživate u romantičnoj priči „Poljubac u ponoć“.

Pravo je vreme da osetite praznični duh Diva kanala u svom domu i da se uključite u kreativni konkurs „Diva praznični pokloni.“ mts i popularni televizijski kanal „Diva“ u periodu od srede 09. decembra 2020. godine do srede 23. decembra 2020. godine organizuju kreativni konkurs na temu novogodišnje jelke u vašem domu i nagrađuju najbolje fotografije ovog romantičnog prazničnog simbola atraktivnim nagradama: televizorom „1 LED TV Samsung 43" (109.2 cm)“ ili 5 lepih digitalnih foto ramova „Hama“, u skladu sa pravilima konkursa. Konkurs se odvija na zvaničnoj mts Fejsbuk stranici i pravo učešća imaju registrovani korisnici usluge mts TV koji imaju i registrovan lični profil na društvenoj mreži Fejsbuk. Priliku da osvoje dodatnih 5 digitalnih ramova imaće i mts pratioci na društvenoj mreži Tik Tok.

Pokažite nam kako izgleda praznična atmosfera uz mts TV u vašem domu i stičete priliku da osvojite sjajne poklone!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.