K1, TV Doktor i Kazbuka – ekskluzivno na mts TV-u!

Uživajte uz vrhunski sadržaj tri nova kanala – K1, TV Doktor i Kazbuka, koji vas očekuje od 23. marta samo na mts TV-u.

Ljubitelji vrhunskog TV sadržaja spremite se! mts TV vam ekskluzivno od 23. marta 2020. godine donosi tri nova kanala - K1, TV Doktor i Kazbuka sa premijernim sadržajem, uz koje možete da uživate zajedno sa vašom porodicom.

Pored kvalitetne produkcije i TV sadržaja koji je dugo pripreman i proizveden po najvišim standardima, nove kanale karakteriše raznovrsna ponuda tematskih emisija koje će moći da zadovolje sve ukuse gledalaca.

Vrhunska muzika, originalna zabava i emisije koje će vam vratiti osmeh na lice očekuju vas na novom zabavnom kanalu K1. Premijum zabavni i muzički program ovog kanala pomeriće standard proizvodnje programa.

Na kanalu TV Doktor moći ćete da saznate odgovore na najaktuelnija pitanja našeg zdravlja. Očekuje vas pregršt tema, od tradicionalne medicine preko alternativne, pa sve do zdravog života.

Ni najmlađi nisu zaboravljeni, pa ih tako na mts TV-u očekuje Kazbuka – kanal posvećen deci, njihovom vaspitanju i odrastanju, koji prikazuje kvizove, emisije i igrani program proizveden u sopstvenoj produkciji, a koji ima za cilj da edukuje decu. Na zanimljiv način, deca će se uz Kazbuku smejati, učiti da broje i pogledati dugometražne crtane filmove koji su sinhronizovani.

Kanal K1 moći ćete da gledate na poziciji 114, TV Doktor na poziciji 119, a Kazbuka na 120, u okviru Osnovnog, Start, Plus i Max paketa, a moći ćete i da ih vidite kao HD kanale u okviru Start, Plus i Max paketa, na pozicijama 741, 742 i 743.

Prepustite se vrhunskoj TV zabavi uz mts TV i budite uz kanale K1, TV Doktor i Kazbuka od 23. marta!

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.