Kanal Epic Drama i mts vas nagrađuju

Učestvujte u nagradnom konkursu inspirisanim drugom sezonom serije „Projekat Plava knjiga“

Hit serija „Projekat Plava knjiga“, proslavljenog izvršnog producenta Roberta Zemekisa, vraća se na male ekrane! Druga sezona ove mistične sage počinje sa emitovanjem 19. marta u 21.00h na kanalu Epic drama. Ljubitelji misterioznih dešavanja, NLO-a i fantastike će rasplet druge sezone moći da prate svakog četvrtka na mts TV-u, a na Fejbsuk stranici Tvoj TV svet imaće priliku da učestvuju u nagradnom konkursu inspirisanom novim epizodama.

Pratite ovu uzbudljivu seriju kroz 10 novih epizoda, jer vas, pored novih misterioznih susreta, paranormalnih događaja i zloglasnih eksperimenata Cije, očekuje nagradni konkurs „Projekat Plava knjiga“ u koji se možete uključiti na našoj Tvoj TV svet Fejsbuk stranici, od 13. do 19. marta 2020. godine. Najkreativnije učesnike očekuju lepi pokloni!

Sve što je potrebno je da ste mts TV korisnik, da posetite Facebook stranicu Tvoj TV svet i da na kreativan način odgovorite na pitanje koje je inspirisano serijom „Projekat Plava knjiga“ – šta biste prvo pitali vanzemaljce kada biste ih sreli. Vaš odgovor objavite u komentaru ispod Fejsbuk objave sa postavljenim pitanjem, koje će biti objavljeno u petak, 13. marta. Na pitanje možete da odgovorite najkasnije do nedelje, 19. marta, u ponoć. Tri najzanimljivija odgovora dobiće lep poklon.

Oslanjajući se na kraj Hladnog rata i atomske ere u stvaranju, serija „Projekat Plava knjiga“ zasnovana je na istinitom projektu po imenu „Plava knjiga“, a koji se svodi na američko istraživanje svemirskih letelica. Dr Dž. Alen Hinek je brilijantan astrofizičar i regrutovan je za tajni program, uz kapetana Majkla Kvina. U želji doktora Hineka da otkrije istinu iza serije misterioznih događaja, uskoro će saznati da se nalazi u sred opsežne i opasne zavere, koja će njega i njemu bliske da dovede u opasnost.

Budite kreativni, gledajte seriju „Projekat Plava knjiga“ na kanalu Epic Drama, učestvujte u nagradnom konkursu, od 13. do 19. marta, i možda baš vi osvojite lep poklon!

Kanal Epic Drama je dostupan mts TV korisnicima osnovnih TV paketa Plus i Max, na poziciji 250.

Pogledajte Pravilnik nagradnog konkursa „Projekat Plava knjiga“.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.