SUPERSTAR PREMIJERE – nove serije Švindleri i Junaci našeg doba na dohvat ruke

Pogledajte nove serije, Švindlere i Junake našeg doba u novom paketu koji će vas dobro zabaviti!

Na izvlačenju srećke na državnoj lutriji kraljevine Jugoslavije, glavna nagrada odlazi nepoznatom dobitniku u Palanci. Čak je i kralj Petar čestitao nepoznatom dobitniku na ovoj pobedi, ali se pobednik ne javlja. Mirni život Palanke uzburkan je iščekivanjem koje neki koriste da bi razrešili lokalne razmirice, a u mutnim okolnostima javljaju se „švindleri“. Ova reč, koja je u isto vreme i naziv serije nastala je iz nemačkog jezika, prema izrazu odomaćenom u Vojvodini koji označava lopove, prevarante, secikese…

Serija „Švindleri“ nastala je prema scenariju Đorđa Milosavljevića, u režiji Nemanje Ćeranića i Miroslava Lekića, a uloge tumače: Pavle Mensur, Filip Hajduković, Dragan Jovanović, Branka Pujić, Strahinja Blažić, Anđela Jovanović, Aleksandar Đurica, Marko Baćović, Marko Gvero, Nevena Vukes, Dejan Lutkić, Brankica Sebastijanović, Dubravko Jovanović, Srđan Miletić, Jovo Maksić, Vlasta Velisavljević, Gorica Popović, Alisa Radaković, Bora Nenić, Vojin Ćetković, Andrija Kuzmanović, Nenad Ćirić, Milena Jakšić, Miodrag Krstović, Radoje Čupić.

Novi paket u video klubu „SUPERSTAR PREMIJERE“ daje vam izvanrednu priliku da u jednom dahu pogledate ovu novu seriju, kao i seriju „Junaci našeg doba“ u kojoj neočekivani preokret naglo izdiže glavnog junaka Čička i njegovu porodicu i oni dolaze u priliku da ostvare snove koje ostvaruju samo retki.

Paket SUPERSTAR PREMIJERE možete gledati uz mesečnu naknadu od 990 dinara.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.