History i Crime + Investigation – vaša nova pasija na mts TV-u

Novi kanali na mts TV-u ponudiće vam odgovore na zagonetke prošlosti i modernog doba.

Dva nova kanala pojavila su se ovog septembra u medijskom prostoru mts TV-a – popularni History, istorijski orijentisani program koji nas svojim emisijama na zanimljiv način dovodi u dodir sa prošlošću i Crime + Investigation, kanal koji je zasnovan na kriminalističkim zapletima kakve samo život može da stvori. U ovom mesecu na Historiju ćete moći da vidite „Neispričane priče“ o evropskim zemljama iz drugog svetskog rata, seriju „Tajne nacističke baze“, ali i svedočanstva o učesnicima velikog sukoba koji su se posle drugog svetskog rata uzdigli do mesta predsednika SAD („Predsednici u ratu“).

Crime + Investigation će vam dati uvide u stvarnost kriminala i borbe sa životnim stihijama – od serije „60 dana: u zemlji narkotika“ koja iz različitih uglova govori o podzemlju na čuvenoj heroinskoj ruti Sjedinjenih država, do „Odeljenja za ubistva: sati pre ubistva“ i drugih koje će vam tamnu stranu ljudske prirode rasvetliti na uzbudljiv i besprekoran način.

mts TV se pred našim očima razvija i svojom ponudom pokriva svaki detalj prošle i sadašnje stvarnosti, pretvarajući je u magičan prostor kojim samo vi raspolažete.

Kanal HISTORY nalazi se na poziciji 368 u okviru Osnovnog, Start, Plus i Max paketa, a Crime + Investigation na poziciji 369 u okviru Porodičnog paketa, kao i Plus i Max paketa.

Naručite mts TV

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.