Serija „20 minuta“ premijerno, samo na mts TV -u

Turska serija, puna napetosti i intrige, koja govori o snazi ljubavi na novom TDC kanalu mts TV-a.

Turska serija koja je privukla gledaoce širom sveta stiže i na mts TV!  Već u ponedeljak, 12. avgusta, na novom TDC kanalu, možete da gledate premijeru prve epizode.  

Prva epizoda ove uzbudljive serije, sa mnogo zapleta i neočekivanih obrta, premijerno će biti prikazana na TDC kanalu, u ponedeljak, 12. avgusta, u 17. 00 časova.

Serija „20 minuta“ je drama puna napetosti i intriga o profesoru Aliju (Ilker Aksum), čoveku blage naravi, koji se, nakon hapšenja voljene supruge Melek (Tuba Bujukustun), zbog pokušaja ubistva mladića Kerima, zatiče u svetu akcije i velike neizvesnosti. Profesor mora da napusti svoje knjige i pronađe snagu u sebi koje do tada nije ni bio svestan, kako bi oslobodio svoju ženu i nastavio sa normalnim porodičnim životom. Uz pomoć Kedija, čoveka koji je uspešno bežao iz zatvora više puta, Ali razrađuje detaljan plan kako bi izvukao Melek iz zatvora za samo 20 minuta...

Nove epizode će se emitovati svakog radnog dana od 17.00 časova. Ukoliko ste propustili neku epizodu, možete da je gledate u repriznom terminu, svakog radnog dana od 20.40, 00.25, 04.25 i 08.25 i narednog radnog dana od 12.15 časova. Imate i mogućnost da subotom, u repriznom terminu od 14. 35 – 17.35 časova, pratite pet vezanih epizoda.

TDC – prvi globalni kanal sa turskim dramama od avgusta možete da pratite, u okviru osnovne mts TV ponude, na poziciji 129, a TDC HD na poziciji 706. TDC kanal je i u osnovnoj ponudi m:SAT televizije, na poziciji 15. Novi kanal je na raspolaganju svim novim i postojećim korisnicima mts TV usluge (uključujući i m:SAT TV).

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.