Još jedna sjajna serija očekuje vas na kanalu SUPERSTAR TV!

Šta se sve dešava iza zatvorenih vrata hotela „Grand“ otkrijte u novoj humorističkoj seriji „Hotel Grand“.

„Hotel Grand“ je uzbudljiva ruska serija koja prikazuje mnogobrojne komične i dramatične situacije kolektiva hotela „Grand“. Snimljene su dve sezone, od kojih svaka ima 21. epizodu i već od 3. juna na mts TV-u, na kanalu SUPERSTAR TV, imate priliku da uživate u brojnim dogodovštinama sa mnogo humora i komičnih obrta. Prvu epizodu možete da gledate premijerno u ponedeljak, 3. juna, od 21.00 čas, a nakon toga vas svakog radnog dana, u isto vreme, očekuju nove epizode.

Ukoliko propustite neku epizodu, ne brinite, jer vas narednog dana očekuju čak dva reprizna termina, od 09.00 i 13.00 časova.

Ksenija Zavgorodnija je studentkinja na Fakultetu za turizam, ambiciozna i sklona avanturama. Želi da radi u hotelijerstvu i jednog dana da poseduje svoj hotel. Ali opsesivna želja Ksjušu ne ometa samo u poslu, već i u učenju. Devojka pronalazi hrabre, ali vrlo opasne izlaze iz svake situacije, što je dovodi do toga da mora da pobegne iz Barnaula. Ksjuša dolazi u Moskvu nadajući se da će dobiti posao recepcionarke u hotelu Grand u kome radi njen rođak. Međutim, ne ispada sve kako je očekivala.

Pored našeg poznatog glumca Miloša Bikovića, uloge u seriji tumače Mila Sivackaja, Aleksandr Likov, Konstantin Belošapka, Olga Filimonova, Jekaterina Vilkova, Jelena Ksenofontova, Grigorij Sijatvinda, Sergej Lavigin, Mihail Tarabukin, Olga Kuzmina i Viktor Horinjak.

Ukoliko još uvek niste mts TV korisnik, iskoristite specijalnu promociju koju smo pripremili za vas – 4 meseca po 1 dinar za mts TV uslugu, i uživajte u bogatom sadržaju mts TV usluge.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.