Mile protiv tranzicije na Superstar TV-u

Mile pronalazi komične odgovore koji će nam svima uneti vedrinu u našu vlastitu borbu.

Kultna serija iz početka dvehiljaditih, čiji je glavni junak ostao upamćen kao metafora svih naših tranzicija, sada se ponovo može videti na SUPERSTAR TV-u! Mile će već u prvoj epizodi objasniti da se stvari nisu odvijale prema njegovim očekivanjima i da ga je to pokrenulo na aktivan otpor prema savremenom toku koji pokušava da ga proguta. On pred zapanjenim gledaocem otkriva nespretna i naivna rešenja kroz koja se nadmudruje sa neumitnom strujom života i u gledaocu se budi simpatija prema zabludama glavnog junaka.
Ova kultna serija sa 33 epizode koju od ponedeljka, 13. maja ove godine možemo gledati na mts TV-u, na kanalu SUPERSTAR TV, u terminima od 12.30 i 23.45, ostavila je veliki trag zbog neposrednosti sa kojom je predstavila običnog čoveka u jednom uskomešanom trenutku koji je nazvan tranzicijom. Mile je postao metafora i ušao u naš svakodnevni govor.
Mile, kojega tumači izvanredni Zoran Cvijanović, u sebi nosi komične odgovore na pitanja koja muče sve nas: zbog čega nam se sve ovo dešava, kakvi su „oni“, a kakvi smo „mi“, šta misli običan čovek i kakve su njegove vrednosti. Mile se ne ustručava da se obrati građaninu na ulici da bi našao potvrdu svojih tako jednostavnih pogleda. Ovde se i krije potencijal koji Mileta čini izazovnim i nezaboravnim u našim očima: energija koja se javlja kada mali čovek traži rešenje za probleme koji prevazilaze njegove mogućnosti.
Otkrijte još jednom, kroz ovu seriju na Superstar TV-u, nesputanu, smešnu stranu prkosa koja nas čini nepobedivim i pred najvećim izazovom, izazovom promene, čak i onda kada mu podlegnemo.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.