Neograničeno korišćenje najpopularnijih aplikacija

Opušteno koristite omiljene aplikacije kada god to želite, jer vam poklanjamo dodatke za neograničeno korišćenje aplikacija Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, i 10 GB mesečno za YouTube i Twitch.

Uključite se u promociju, izaberite Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 ili Soko tarifu i očekuju vas dodaci za besplatan pristup najpopularnijim aplikacijama.

Iskoristite sve pogodnosti postpejd tarifa i uživajte uz vaše omiljene aplikacije.

I to nije sve! Ukoliko ste postojeći korisnik Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 i Soko tarife možete takođe da uživate u neograničenom korišćenju najpopularnijih aplikacija, uz dodatke koji su vam automatski aktivirani od 1. avgusta 2018. godine, i o čemu ste obavešteni SMS porukom.

Promocija važi za:

  • korisnike koji zaključe novi ugovor za tarifu Omorika 1*, Omorika 2, Omorika 3 i Soko tarife, a prethodno su bili na nekoj od postojećih mts tarifa,
  • korisnike koji svoju postpejd mobilnu liniju Omorika 1*, Omorika 2, Omorika 3 i Soko tarife pridruže Box paketu, kao i
  • korisnike koji sa tarife Moj pripejd ili Kontrola troškova pređu na tarifu Omorika 1*, Omorika 2, Omorika 3 ili Soko.

Dodaci za besplatan pristup najpopularnijim aplikacijama Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, YouTube i Twitch su automatski aktivirani nakon potpisivanja ugovora ili prelaska na novu tarifu, i o tome ćete biti obavešteni SMS porukom.
Proveru dodeljenih benefita, kao i preostale količine saobraćaja za korišćenje aplikacija YouTube i Twitch možete da izvršite u postpejd vodiču, pozivom na *797#, u delu Stanje računa/Bonusi.

Nepotrošeni internet saobraćaj za pristup aplikacijama YouTube i Twitch ne prenosi se u naredni mesec.
Pristup svim eksternim sadržajima u okviru aplikacija Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, YouTube i Twitch nije obuhvaćen ovim benefitom i naplaćuje se po standardnom cenovniku kada potrošite internet saobraćaj iz mesečne naknade.

Svi korisnici koji u promo periodu od 1. avgusta 2018. do 31. maja 2019. godine izaberu Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 i Soko tarifu ostvaruju pravo na navedene benefite.

Navedene internet povoljnosti ne važe u romingu.
* samo Viber aplikacija

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

Povezane vesti

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.