Neograničeno korišćenje najpopularnijih aplikacija

Opušteno koristite omiljene aplikacije kada god to želite, jer vam poklanjamo dodatke za neograničeno korišćenje aplikacija Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, i 10 GB mesečno za YouTube i Twitch.

Uključite se u promociju, izaberite Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 ili Soko tarifu i očekuju vas dodaci za besplatan pristup najpopularnijim aplikacijama.

Iskoristite sve pogodnosti postpejd tarifa i uživajte uz vaše omiljene aplikacije.

I to nije sve! Ukoliko ste postojeći korisnik Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 i Soko tarife možete takođe da uživate u neograničenom korišćenju najpopularnijih aplikacija, uz dodatke koji su vam automatski aktivirani od 1. avgusta 2018. godine, i o čemu ste obavešteni SMS porukom.

Promocija važi za:

  • korisnike koji zaključe novi ugovor za tarifu Omorika 1*, Omorika 2, Omorika 3 i Soko tarife, a prethodno su bili na nekoj od postojećih mts tarifa,
  • korisnike koji svoju postpejd mobilnu liniju Omorika 1*, Omorika 2, Omorika 3 i Soko tarife pridruže Box paketu, kao i
  • korisnike koji sa tarife Moj pripejd ili Kontrola troškova pređu na tarifu Omorika 1*, Omorika 2, Omorika 3 ili Soko.

Dodaci za besplatan pristup najpopularnijim aplikacijama Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, YouTube i Twitch su automatski aktivirani nakon potpisivanja ugovora ili prelaska na novu tarifu, i o tome ćete biti obavešteni SMS porukom.
Proveru dodeljenih benefita, kao i preostale količine saobraćaja za korišćenje aplikacija YouTube i Twitch možete da izvršite u postpejd vodiču, pozivom na *797#, u delu Stanje računa/Bonusi.

Nepotrošeni internet saobraćaj za pristup aplikacijama YouTube i Twitch ne prenosi se u naredni mesec.
Pristup svim eksternim sadržajima u okviru aplikacija Viber, Facebook, Instagram, WhatsApp, Twitter, YouTube i Twitch nije obuhvaćen ovim benefitom i naplaćuje se po standardnom cenovniku kada potrošite internet saobraćaj iz mesečne naknade.

Svi korisnici koji u promo periodu od 1. avgusta 2018. do 31. maja 2019. godine izaberu Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 i Soko tarifu ostvaruju pravo na navedene benefite.

Navedene internet povoljnosti ne važe u romingu.
* samo Viber aplikacija

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail

mts chat podrška

Vaša poruka je prosleđena.
Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.
Pošalji e-mail
Hvala vam što ste koristili našu uslugu.
Svi agenti su trenutno zauzeti.
Pošalji e-mail