mts Disk – čuva sve što vam je važno

Prijavite se i besplatno koristite poklon paket od 30 GB memorijskog prostora do aprila 2017

 Uštedite memoriju na telefonu i bezbedno sačuvajte drage fotografije, omiljene video klipove, muziku, dokumenta i druge bitne sadržaje na našem mts Disku. Prijavite se do 31. decembra 2016. i poklanjamo vam paket od 30 GB memorijskog prostora koji besplatno možete da koristite do 31. marta 2017. godine.
mts Disk je nova usluga koja vam pruža mogućnost da iznajmite zaštićeni onlajn memorijski prostor na mts serverima i tu sačuvate sve važne sadržaje koje ste do sada čuvali u memoriji vašeg telefona, tableta ili računara. Svim sačuvanim fajlovima lako možete da pristupate u svakom trenutku, a ukoliko to želite, možete i da ih podelite sa drugima.
U par jednostavnih koraka napravite backup svega što vam je važno. Vaši podaci biće sigurni i sačuvani na mts Disku, čak i ako vam se neki od uređaja ošteti ili ga izgubite.
Da biste se registrovali za korišćenje ove usluge potrebno je da preuzmete mts Disk aplikaciju prilagođenu vašem Android ili iOS uređaju, ili da posetite portal disk.mts.rs Jednostavno i lako, putem aplikacije ili portala možete da uređujete svoj memorijski prostor, kreirate albume, razne foldere...

Dodatna pogodnost je i to što se prenos podataka ostvaren korišćenjem mts Disk aplikacije ne naplaćuje, a aplikaciji i portalu možete da pristupite i ukoliko koristite WiFi povezivanje.
Promotivni period za prijavu na uslugu traje do 31. decembra 2016. Nakon ovog datuma imate mogućnost da poklon paket od 30 GB besplatno koristite još 3 meseca. Od 31. marta 2017. naknada za mts Disk paket 30 GB iznosiće 49,00 dinara mesečno.
mts Disk uslugu mogu da koriste svi mts postpejd i pripejd korisnici.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove promotivne ponude.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.