HBO paket besplatan do kraja aprila

Probajte HBO, HBO 2, HBO 3 i HBO OD video klub

Postanite mts TV korisnik i, pored pogodnosti u okviru aktuelne mts TV promocije, očekuje vas i dodatna promotivna pogodnost – popularni HBO paket besplatno ćete moći da koristite do kraja aprila ove godine.

HBO paket uključuje tri vrhunska filmska kanala HBO i HBO 2 i HBO 3, kao i video klub HBO OD sa više od 180 sati hit filmova i serija mesečno koje možete da gledate kada god to poželite, tokom celog dana.

Ukoliko i posle 30. aprila želite da nastavite da koristite ovaj paket po redovnoj ceni, kupovinu i aktivaciju uvek možete da izvršite putem TV menija, pozivom Kontakt centra na 0800 100 100 ili u nekoj od naših poslovnica.

U HBO promociju možete da se uključite i ako već koristite našu mts TV uslugu, a nemate aktiviran HBO, HBO+, HBO+HD, Super ili Premium paket. Da biste sve sadržaje u okviru HBO paketa mogli besplatno da gledate, potrebno je samo da ovaj paket aktivirate na jedan od ponuđenih načina. Po isteku promotivnog perioda, od 1. maja, plaćate redovnu cenu mesečne naknade za HBO paket i nije potrebno da ponovo aktivirate ovaj paket.

Promotivni period za besplatno korišćenje HBO paketa traje do 30. aprila 2016. godine. Ukoliko tokom navedenog promotivnog perioda aktivirate HBO+, HBO+HD, Super ili Premium paket, biće vam naplaćena mesečna naknada za paket koji ste aktivirali, odnosno promotivni period za HBO paket prestaje da važi.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

Vaš ekran se trenutno deli sa agentom.